In Nederland worden diverse opblaasbare jacuzzi’s geleverd door onder andere Intex, Bestway (Lay-Z-Spa) en het relatief nieuwe NetSpa. Wij van MSpa.nl kennen ze allemaal. Maar om klanten goed te kunnen informeren móét je achter een merk kunnen staan. En dat kunnen wij alleen bij MSpa.

Wist u dat MSpa de pionier is van de opblaasbare bubbelbaden en deze al meer dan 15 jaar produceert? Al zijn er natuurlijk merken die het daar niet mee eens zijn….. Maar gelukkig weten wij wel beter. Het unieke van een MSpa opblaasbaar bubbelbad is dat de motor meestal is ingebouwd in de wand. Zo heeft u minder ruimte nodig en, voor veel klanten heel belangrijk, is de MSpa ook een stuk stiller dan alle andere merken. Zet een Intex Pure Spa of een BestWay Lay Z Spa naast een MSpa en u zal merken dat u de filterpomp op een afstand van 2 meter eigenlijk niet meer kunt horen.

Naast de opblaasbare bubbelbaden heeft MSpa ook nog 2 andere modellen. De Tuscany, een bubbelbad met een ‘harde’ buitenkant van Polywood:

MSpa-tuscany-F-TU061-frame-bubbelbad-spa

En een Mono / Naval. Deze laatste is dan wel opblaasbaar maar heeft een wand met een dikte van slechts 6 cm. En hard opgepompt lijken de Mono en Naval wel op een echte tofttub!

Wij verkopen alleen het duurdere segment van MSpa. Dat begint ongeveer bij € 800,-. Dan krijgt u veelal een MSpa met standaard een ingebouwde ozonator, UVC element, 3 bubbelstanden, auto inflation, afstandsbediening en enkele modellen zijn zelfs te bedienen via de in 2022 geïntroduceerde MSpa LINK app.